Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhouds arm en zorgen voor een grote energiebesparing. Wilt u ook besparen op stoken en onderhoud?  En zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe? Neemt u dan contact op met KozijnPlan en profiteer vandaag nog van onze speciale kunststof kozijnen aanbieding. Bespaar nu direct tot €3500,- met de KozijnPlan Bespaaractie!

Kunststof kozijnen vanaf €39,- per maand

Kunststof kozijnen heeft u bij KozijnPlan al vanaf €39,- per maand. Dit is inclusief isolerend HR++ glas, voor- en achterdeur en montage op kunststof stelkozijnen. Heeft u nieuwe kunststof kozijnen nodig maar komt het financieel even minder goed uit? Bij ons kunt u gespreid betalen, vult u een contactformulier in voor informatie over de mogelijkheden. Klik hier voor een overzicht van de KozijnPlan adviseurs bij u in de buurt.

Geen tocht, lekkage of onderhoud meer

Het vervangen van uw oude kozijnen door kunststof kozijnen brengt vele voordelen met zich mee. Zo heeft u geen onderhoud als schuren en schilderen meer. Het hoog isolerende HR++ glas, in combinatie met kunststof kozijnen geplaast op kunststof stelkozijnen, zorgen voor een sterk verbeterde isolatie in uw woning. Zo bespaart u honderden euros per jaar op het stoken en onderhoud en zit u er comforabel en warmpjes bij!

Waarom bestelt u uw kozijnen en deuren bij KozijnPlan?

 

Waarom kunststof kozijnen?
Kunststof kozijnen hebben de beste isolatie voor de beste prijs. De besparing ten opzichte van kozijnen met oud dubbel of zelfs enkel glas loopt al snel op als u het vervangt door HR++ glas. En wij verzorgen alles voor u, van het eerste gesprek tot de oplevering

Hoe goed isoleren kunststof kozijnen?
De isolatie van kunststof kozijnen is de beste. Je hebt het al snel over twintig tot dertig procent beter dan houten of aluminium kozijnen. De isolatie van zowel houten als aluminium kozijnen is de laatste jaren wel verbeterd door gebruik van isolerende kunststof delen maar die zijn veel duurder en naar onze mening kan je dan net zo goed gelijk kiezen voor kunststof. Groot voordeel is dus dat je bij onze kozijnen geen last hebt van een koudebrug. De isolatiewaarde van het glas past bij die van het kozijn zelf.

Hoe lang gaan kunststof kozijnen mee?
Wij geven u twintig jaar garantie op het kozijn en de montage en de verwachting is dat ze zo lang mee gaan als dat u in uw huis woont. Ongeveer vijftig tot zeventig jaar. Wij monteren ook het beste hang en sluitwerk van roto en fuhr zodat u verzekerd bent van jarenlange probleemloze werking van de draaiende delen.

Profiteer nu van onze Zomer actie!

kunststof kozijnen binnenafwerking
kunststof kozijnen kopen
kunstof kozijnen
kunststof kozijnen
kozijnen kunststof
kozijnen van kunststof
kunstof kozijnen
kunststof kozijnen
kozijnen kunststof