Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhouds arm en zorgen voor een grote energiebesparing. Wilt u ook besparen op stoken en onderhoud?  En zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe? Neemt u dan contact op met KozijnPlan en profiteer vandaag nog van onze speciale kunststof kozijnen aanbieding. Bespaar nu direct tot €3500,- met de KozijnPlan Bespaaractie!

Kunststof kozijnen vanaf €39,- per maand

Kunststof kozijnen heeft u bij KozijnPlan al vanaf €39,- per maand. Dit is inclusief isolerend HR++ glas, voor- en achterdeur en montage op kunststof stelkozijnen. Heeft u nieuwe kunststof kozijnen nodig maar komt het financieel even minder goed uit? Bij ons kunt u gespreid betalen, vult u een contactformulier in voor informatie over de mogelijkheden. Klik hier voor een overzicht van de KozijnPlan adviseurs bij u in de buurt.

Geen tocht, lekkage of onderhoud meer

Het vervangen van uw oude kozijnen door kunststof kozijnen brengt vele voordelen met zich mee. Zo heeft u geen onderhoud als schuren en schilderen meer. Het hoog isolerende HR++ glas, in combinatie met kunststof kozijnen geplaast op kunststof stelkozijnen, zorgen voor een sterk verbeterde isolatie in uw woning. Zo bespaart u honderden euros per jaar op het stoken en onderhoud en zit u er comforabel en warmpjes bij!

Waarom bestelt u uw kozijnen en deuren bij KozijnPlan?

Waarom kunststof kozijnen?
Kunststof kozijnen hebben de beste isolatie voor de beste prijs. De besparing ten opzichte van kozijnen met oud dubbel of zelfs enkel glas loopt al snel op als u het vervangt door HR++ glas. En wij verzorgen alles voor u, van het eerste gesprek tot de oplevering

Hoe goed isoleren kunststof kozijnen?
De isolatie van kunststof kozijnen is de beste. Je hebt het al snel over twintig tot dertig procent beter dan houten of aluminium kozijnen. De isolatie van zowel houten als aluminium kozijnen is de laatste jaren wel verbeterd door gebruik van isolerende kunststof delen maar die zijn veel duurder en naar onze mening kan je dan net zo goed gelijk kiezen voor kunststof. Groot voordeel is dus dat je bij onze kozijnen geen last hebt van een koudebrug. De isolatiewaarde van het glas past bij die van het kozijn zelf.

Hoe lang gaan kunststof kozijnen mee?
Wij geven u twintig jaar garantie op het kozijn en de montage en de verwachting is dat ze zo lang mee gaan als dat u in uw huis woont. Ongeveer vijftig tot zeventig jaar. Wij monteren ook het beste hang en sluitwerk van roto en fuhr zodat u verzekerd bent van jarenlange probleemloze werking van de draaiende delen.

Welke merken kozijnen zijn de beste?
Natuurlijk die van ons. Wij gebruiken alleen de profielen van Veka en Schüco, twee Duitse topmerken. Voor u de zekerheid van kwaliteit en voor ons de zekerheid van een tevreden klant. Want wij doen er alles aan om u een top product en een top ervaring te bieden.

Hoe veilig zijn kunststof kozijnen?
Onze kozijnen, deuren, dakkapellen, kortom al onze producten zijn voorzien van het politie keurmerk veilig wonen. Ons hang en sluitwerk is zwaar inbraakwerend en voorzien van minimaal twee sterren SKG. En onze kozijnen en deuren zijn versterkt met een stalen frame. Voor u de garantie dat u zich veilig kunt voelen in uw eigen huis.

Zijn kunststof kozijnen wel duurzaam?
Een kunststof kozijn kan voor honderd procent gerecycled worden en er hoeven voor de productie geen bomen te worden gekapt. Daarmee is kunststof een van de meer duurzame materialen om te gebruiken bij uw woning renovatie.

Wat kosten kunststof kozijnen?
Dit hangt helemaal af van uw specifieke wensen en eisen. Daarom komen we ook gratis en vrijblijvend bij u thuis om samen naar de mogelijkheden te kijken en een offerte op maat te maken. Voor u biedt dit de zekerheid dat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Hoe wordt het kozijn geplaatst?
Wij plaatsen uw kozijnen op een kunststof stelkozijn. Het grote voordeel daarvan is dat de afdichting veel langer goed blijft dan bij plaatsen koud in de spouw. Voor u de zekerheid dat u lange tijd geld bespaard op het stoken.

Hoe moet je kunststof kozijnen onderhouden?
Kunststof kozijnen schoonmaken doet u het beste regelmatig met een gewoon sopje . U hoeft dus nooit meer te schuren en te schilderen. Het hang en sluitwerk heeft een keer per jaar een druppeltje olie nodig zodat alles soepeltjes blijft bewegen. En u heeft nooit meer last van houtrot.

Moet ik zelf nog iets doen?
Jazeker, u zorgt er voor dat we er bij kunnen en wij doen de rest. U krijgt uw nieuwe kozijnen compleet afgewerkt opgeleverd, compleet met vensterbanken en horren. En mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard bij ons terecht.

Welke soorten glas zijn er?
Er zijn vele soorten glas, wij leveren onze kozijnen bij voorkeur met het fantastisch isolerende HR++ glas. Het mooie aan HR++ glas is dat de isolatie heel goed past bij de kozijnen zodat u de beste prijs/kwaliteits verhouding krijgt. Daarnaast is er natuurlijk ook het duurdere tripel glas, dit wordt wel eens gebruikt op plaatsen waar er veel verkeersgeluid is. 

Welke designs zijn er?
U mag de indeling van de kozijnen helemaal zelf bedenken, binnen de mogelijkheden van de constructie. Onze kozijnen zijn leverbaar in bijna alle RAL kleuren zodat er altijd wel een kleur te vinden is die bij uw smaak en gewenste uitstraling past. Dankzij het verdiepte profiel geniet u van een uitstraling die zowel in een klassieke jaren dertig woning als in een modern huis past. Desgewenst kunt u zelfs kiezen voor een houtnerf effect.

Glas in lood in kunststof kozijn?
Heeft u een mooi klassiek huis met glas in lood delen en wilt u deze terug laten plaatsen of na laten maken? Hoewel kostbaar kan dit meestal wel. Het glas in lood wordt dan tussen twee vlakke ruiten geplaatst. Groot voordeel is hierbij dat het een stuk makkelijker wordt om deze schoon te maken. Een van onze adviseurs bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Zijn er ook ronde kunststof kozijnen?
Architecten houden van mooie details en bedenken dan dit soort dingen - een rond raam in je huis. Gelukkig kunnen kunststof kozijnen ook in de ronde vorm worden geleverd. Omdat dit een stuk moeilijker te produceren is zijn deze wel duurder dan rechte maar dan heeft u er ook geen omkijken meer naar. 

Welke extra opties zijn er?
Denk bij uw renovatie ook eens aan dingen als rolluiken en horren, deze kunt u er gelijk bij laten leveren zodat u alles compleet heeft. Wij regelen ook deze extra zaken voor u zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Moet ik een vergunning aanvragen?
In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig maar er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden. Woont u bijvoorbeeld in een gebouw welke valt onder een vereniging van eigenaren, een VVE, dan moet u zeker navraag doen bij hen. Het kan zijn dat u dan niet zelf de kozijnen mag vervangen. Woont u in een monumentaal pand? Dan kan het zijn dat u een vergunning nodig heeft. Tegenwoordig kunt u het heel gemakkelijk zelf checken op de website van het omgevingsloket.

Goedkope kozijnen
Goedkoop is duurkoop en dit geldt zeker bij kozijnen. Naast natuurlijk de stevigheid en sterkte van het gebruikte profiel zijn er het hang en sluitwerk, het gebruikte glas en hoe het kozijn gemonteerd wordt. Bij KozijnPlan kiezen we hierin altijd voor de beste kwaliteit zodat u hele lange tijd kunt genieten van uw investering.

Subsidie op kozijnen
Regelmatig is er een subsidie beschikbaar voor het isoleren van uw eigen huis. Het makkelijkste is om onze blog in de gaten te houden, zodra we er iets over weten dan schrijven we daar natuurlijk over. De website van de overheid de RVO geeft hier alle voorwaarden en informatie over en is gelijk de plek om het aan te vragen.

Welke keurmerken zijn er?
De belangrijkste keurmerken in de kozijnen zijn natuurlijk het PKVW en SKG keurmerk. Deze garanderen dat de materialen voldoen aan de veiligheidseisen van deze tijd en dat u zich veilig kunt voelen in eigen huis. KozijnPlan volgt ook de regels van het VKG keurmerk zodat u verzekerd bent van een correcte afhandeling, zo doet u geen aanbetaling en betaald u pas na de montage. Voor u de zekerheid dat u alles krijgt zoals is afgesproken, zonder risico voor u!

Wanneer kozijnen vervangen?
Als uw kozijnen al wat ouder zijn of u heeft nog houten kozijnen met wat ouder dubbel glas dan is het al snel aan de orde om deze te vervangen zodat u geld kunt gaan besparen op de huidige kosten. Zeker als het hout begint te rotten dan is het tijd om aan kunststof kozijnen te gaan denken, u bespaard dan immers niet alleen op stoken maar ook op de schilder.

Offertes vergelijken
Wij van KozijnPlan zijn geen offerte vergelijker, als u met ons in zee gaat krijgt u een duidelijke offerte en regelen we alles persoonlijk voor u van a tot z. Wel zetten we ons in om u een goede aanbieding te doen waarbij prijs en kwaliteit in balans zijn. U zult zien dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn.

Wat is een koudebrug en wat is koudeval?
Een koudebrug ontstaat als een deel van de thermische buitenschil van het huis thermisch gezien in verbinding staat met de binnenschil. De warmte stroomt op die plek het huis uit en de kou naar binnen, dit heet een koudebrug. Als er dan warme lucht bij dat koude deel komt dan koelt deze sterk af en valt naar beneden. Dit kan voelen als tocht in de kamer terwijl alles gewoon dicht zit, dat noemen ze koudeval.

Vocht en Schimmel voorkomen
Bij een koudebrug ontstaat condens aan de binnenkant van uw huis. Op deze plek kan zich dan schimmel vormen en dit is erg ongezond. U kunt dit voorkomen met kunststof kozijnen en goed isolerend glas van ten minste HR++ kwaliteit. Daarnaast is het belangrijk dat u goed ventileert zodat er zich in huis geen vocht ophoopt.

Goed ventileren in huis
Bij goed ventileren denken mensen vaak dat ze een raam de hele dag open moeten zetten maar dat is juist niet de bedoeling. Het is beter om een paar keer per dag voor korte tijd de ramen wijd open te zetten zodat alle binnenlucht ververst wordt. Zo blijven de muren, vloer en plafond gewoon warm en hoeft alleen de lucht te worden opgewarmd en dat gaat heel snel. Zo bent u gunstiger uit qua stoken dan wanneer u de hele dag door een beetje ventileert.

Hebben jullie alleen maar kozijnen?
Naast kunststof kozijnen kunt u bij ons ook terecht voor deuren, een schuifpui, dakkapel, openslaande deuren, lichtstraten, serres, tuindeuren en gevelbekleding. Zoals gezegd leveren we ook rolluiken bij de renovatie van uw huis. Staat uw gewenste optie hier niet bij? Vraag het dan even aan de adviseur tijdens het gesprek.

KozijnPlan reviews en referenties
U wilt graag weten of KozijnPlan een betrouwbaar bedrijf is en terecht, kijkt u daarom eens rond in wat onze klanten over ons vertellen. Ook hier maken we het u makkelijk, we hebben ze voor u opgezocht. Zo kunt u onafhankelijke reviews over ons vinden bij kiyoh en bij klantenvertellen.

Doe nooit een aanbetaling bij het bestellen van kozijnen (tip)
Dit advies lezen we vaak en terecht terug op het web. En als u met ons in zee gaat dan hoeft u geen aanbetaling te doen. Extra garantie is dat u pas betaalt op het moment dat de kozijnen zijn geplaatst. Dit is de beste garantie die wij u kunnen geven.

Zijn kunststof kozijnen wel mooi?
De tijd dat kunststof kozijnen hele dikke vlakke lappen wit-geel kunststof waren ligt ver achter ons. Tegenwoordig zijn er prachtige verdiepte profielen die heel goed bestand zijn tegen verkleuring en alleen door de expert te onderscheiden zijn van houten kozijnen. We hebben zelf kozijnen die passen bij de authentieke uitstraling van een jaren dertig woning. Dus ja, kunststof kozijnen zijn absoluut mooi en kunnen geleverd worden in de kleur en uitvoering van uw keuze. Of wilt u misschien een houtnerf structuur? Ook dat kan!

Wat is de geluidsdemping van kunststof kozijnen?
Hoe goed geluid wordt gedempt is heel belangrijk als je bijvoorbeeld aan een drukke weg woont of naast een kerk of gebedshuis. Luchtgeluidsisolatie noemen ze dat, maar hoeveel is dat? Nemen we als voorbeeld een Veka topline profiel dan is de gewogen luchtgeluidsisolatie (Rw)= maximaal 44 dB(A), Afhankelijk van de toegepaste beglazing. Daarmee zijn onze kozijnen prima geschikt, ook als u last heeft van lawaai.

Bij KozijnPlan geen verrassingen achteraf
Vanaf het moment dat de boel bij u is ingemeten en de handtekening is gezet door zowel u als door ons zullen wij er alles aan doen om de zaken volgens afspraak te regelen. Wij spannen ons maximaal in om van u een tevreden klant te maken die alles heeft gekregen wat er is afgesproken. Ook daarom zorgen we ervoor dat alles voor u wordt geregeld en dat als we weg gaan alles ook echt klaar is, compleet afgewerkt.

kunststof kozijnen binnenafwerking
kunststof kozijnen kopen
kunstof kozijnen
kunststof kozijnen
kozijnen kunststof
kozijnen van kunststof
kunstof kozijnen
kunststof kozijnen
kozijnen kunststof