Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen in verschillende kleuren en stijlen

  Wist u dat kunststof kozijnen in verschillende kleuren en stijlen verkrijgbaar zijn? Kunststof kozijnen zijn daarmee geschikt voor elke woning! Van een warme houten uitstraling tot een klassieke uitstraling: er is van alles mogelijk! U bepaalt helemaal zelf hoe uw kunststof kozijnen eruit komen te zien. Zo weet u zeker dat de kozijnen perfect aan zullen sluiten bij uw wensen en bij de stijl van uw woning.

  Kunststof kozijnen in verschillende kleuren

  Vroeger waren kunststof kozijnen alleen in de kleuren wit en crème verkrijgbaar, maar tegenwoordig kunt u kiezen voor vrijwel elke RAL-kleur! Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de populaire kleuren antracietgrijs, staalblauw en monumentgroen. Daarnaast zijn ook minder gebruikelijke kleuren als rood, geel en ivoor mogelijk. Natuurlijk kunt u ook nog steeds kiezen voor de kleuren wit en crème! En wilt u kleuren combineren? Of bijvoorbeeld uw kunststof kozijnen binnen en buiten een andere kleur geven? Ook dat is mogelijk!

  Kunststof kozijnen in verschillende stijlen

  Elke woning is anders en heeft een andere stijl. Om kunststof kozijnen aan te laten sluiten op deze stijl zijn er verschillende mogelijkheden.

  De mogelijkheden om verschillende stijlen te creëren

  • Soorten kozijnen: het soort kozijn dat u kiest, bepaalt in belangrijke mate de uitstraling. Zo geeft een kozijn met een verdiept profiel de uitstraling van een typisch Hollands kozijn; het raam ligt verder naar binnen. Daarnaast ziet een vlak profiel er meer uit als een blok, dit komt doordat het raam verder naar buiten ligt. Dit zorgt weer voor een compleet andere uitstraling.
  • Soorten ramen: ook de ramen kiest u helemaal zelf waardoor u ook een eigen stijl kunt creëren. Zo kunt u kiezen voor veel licht en ruimte in uw woning met een groot kozijn met één vast raam. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor verschillende ramen in één kozijn, zoals een vast raam in combinatie met een draaikiepraam. Er zijn hierbij veel verschillende mogelijkheden, waardoor u ook hiermee veel kanten op kunt om het raamkozijn geheel naar eigen wens en stijl samen te stellen.
  • Soorten glas: wilt u gewoon standaard HR++ glas of kiest u liever voor glasornamenten, zoals Satinato of Chinchilla glas, voor wat meer privacy? Ook deze keuze heeft invloed op de stijl van de kunststof kozijnen en ook deze keuze ligt geheel bij u!

  Voorbeelden van stijlen voor kunststof kozijnen

  Warme houten uitstraling

  Veel mensen zijn gecharmeerd van de uitstraling van houten kozijnen, maar vinden dat houten kozijnen te veel nadelen hebben. Zo zijn de houten kozijnen gevoelig voor weersinvloeden en vragen ze om veel onderhoud. Om toch te genieten van de warme uitstraling van houten kozijnen, kunt u nu ook kiezen voor kunststof kozijnen! Het is namelijk ook mogelijk om kunststof kozijnen met houtlook aan te schaffen. De kozijnen worden dan voorzien van een houtnerfeffect. Zo geniet u van de voordelen van kunststof én de uitstraling van hout.

  Klassieke uitstraling voor een jaren 30-woning

  Ook voor een jaren 30-woning zijn kunststof kozijnen een goede keuze. Met kunststof kozijnen kan namelijk ook een klassieke uitstraling worden gecreëerd. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zijlichten en glasroedes voor een klassieke uitstraling van uw kunststof kozijnen.

  Bent u benieuwd hoe u bovenstaande stijlen of een andere stijl het beste kunt creëren? Onze adviseurs helpen u graag verder!

  Voor welke kleur en stijl kunststof kozijnen kiest u?

  Bent u er al uit hoe uw kunststof kozijnen eruit moeten zien? Of heeft u nog hulp nodig bij het maken van een goede keuze? Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een adviesgesprek op maat! Zij kunnen u alles vertellen over kunststof kozijnen en de mogelijkheden op het gebied van stijl en kleur. Na afloop van het gesprek doen zij een goede aanbieding op maat; gratis en geheel vrijblijvend!

  Plan nu een afspraak in met één van onze adviseurs!

  Ontwerp jouw perfecte stijl!

  Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico