Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn onderhoudsarm en zorgen voor een grote energiebesparing. Wilt u ook besparen op stoken en onderhoud?  En zijn uw oude kozijnen aan vervanging toe? Neemt u dan contact op met KozijnPlan en profiteer vandaag nog van onze speciale kunststof kozijnen aanbieding. Bespaar nu direct tot €3500,- met de KozijnPlan Bespaaractie!

Kunststof kozijnen vanaf €39,- per maand

Bij KozijnPlan heeft uw nieuwe kunststof kozijnen al vanaf €39,- per maand*. Dit is inclusief isolerend HR++ glas, voor- en achterdeur en montage door VCA gecertificeerde montageploegen. Heeft u nieuwe kunststof kozijnen nodig, maar komt het financieel even minder goed uit? Bij ons kunt u gespreid betalen. U kunt een contactformulier invullen voor informatie over de mogelijkheden.

 * Let op, geld lenen kost geld.

Geen tocht, lekkage of onderhoud meer

Het vervangen van uw oude kozijnen door kunststof kozijnen brengt vele voordelen met zich mee. Zo heeft u geen onderhoud als schuren en schilderen meer. De kunststof kozijnen met het hoog isolerende HR++ glas en met de duurzaamste afwerkingen zorgen voor een sterk verbeterde isolatie in uw woning. Het hoog isolerende HR++ glas, in combinatie met kunststof kozijnen geplaatst met de duurzaamste afwerkingen, zorgen voor een sterk verbeterde isolatie in uw woning. Zo bespaart u honderden euro's per jaar op het stoken en onderhoud en zit u er comfortabel en warmpjes bij! 

Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen hebben de beste isolatie voor de beste prijs. De besparing ten opzichte van kozijnen met oud dubbel of zelfs enkel glas loopt al snel op als u het vervangt door HR++ glas. En wij verzorgen alles voor u, van het eerste gesprek tot de oplevering

Hoe goed isoleren kunststof kozijnen?

De isolatie van kunststof kozijnen is de beste. Je hebt het al snel over twintig tot dertig procent beter dan houten of aluminium kozijnen. De isolatie van zowel houten als aluminium kozijnen is de laatste jaren wel verbeterd door gebruik van isolerende kunststof delen maar die zijn veel duurder en naar onze mening kan je dan net zo goed gelijk kiezen voor kunststof. Groot voordeel is dus dat je bij onze kozijnen geen last hebt van een koudebrug. De isolatiewaarde van het glas past bij die van het kozijn zelf. Een overzicht van de verschillende glassoorten vind u hier.

Hoe lang gaan kunststof kozijnen mee?

Wij geven u twintig jaar garantie op het kozijn en de montage en de verwachting is dat ze zo lang mee gaan als dat u in uw huis woont. Ongeveer vijftig tot zeventig jaar. Wij monteren ook het beste hang- en sluitwerk van Roto en Führ zodat u verzekerd bent van jarenlange probleemloze werking van de draaiende delen.

Profiteer nu!

Via een contactformulier kunt u contact met ons opnemen of bel ons tijdens kantooruren op 088 6001300.

Waarom bestelt u uw kozijnen en deuren bij KozijnPlan?

  • Geen aanbetaling
  • 20 jaar garantie - uniek in Nederland
  • Nu direct tot €3500,- besparen!
  • Nooit meer schuren en schilderen
  • Alleen A-kwaliteits topmerken VEKA en Schuco
  • Kwaliteitswaarborg door het KOMO en PolitieKeurmerkVeiligWonen
  • Landelijke service en montage
  • Al vanaf € 39,- per maand all in
  • Onze klanten hebben een uitstekende ervaring met KozijnPlan

Dit is kozijnplan

 Betalen in termijnen

 Landelijke dekking

 U betaalt pas na montage

KozijnPlan staat garant voor:

 Waardestijging van uw woning

 Energiebesparing

 Geen onderhoudskosten

 Hoogwaardige kwaliteit

 Scherpe prijzen

 Lage maandlasten

Dit zeggen onze klanten:

Laatste nieuws

7 Jul

Ook bij KozijnPlan staat de zomervakantie voor de deur en dat betekent dat we aangepaste openingstijden hanteren.

19 Jun

Roeden kunnen een perfecte aanvulling zijn voor uw nieuwe

9 Jun

Wilt u geld lenen voor kozijnen omdat u zelf het geld niet heeft? Heel begrijpelijk!