Wil je met ons in contact komen?

  Kunststof kozijnen prijzen

  Elke verbetering aan jouw woning is een mooie investering. Het huis wordt immers meer waard én je hebt er veel plezier en wooncomfort van. Vooral energiebesparende maatregelen zijn heel aantrekkelijk. Naast dat jouw huis meer waard wordt, bespaart je ook nog eens elke maand geld. Dat is dubbel terugverdienen! De meeste mensen hebben zulke hoge bedragen voor nieuwe kunststof kozijnen echter niet zo liggen en willen het liefste per maand hun investering betalen. Bij KozijnPlan kan dat, maar wat is daarvan de prijs?

  Voor een aanbieding op maat kun je ons tijdens kantooruren direct bellen op 088 600 1300.

  Prijsoverzicht kunststof kozijnen

  Het aanbod van KozijnPlan bestaat niet alleen uit kunststof kozijnen, maar ook uit dakkapelrenovatie en deuren. Alle prijzen zijn inclusief montage en volledige afwerking. Voor de kunststof kozijnen geldt dat je compleet gemonteerde en afgewerkte kunststof kozijnen inclusief vensterbank krijgt.

  De prijzen zijn als volgt:

  • dakkapel renoveren vanaf €15,- per maand;
  • kozijnen voor het hele huis inclusief HR ++ glas compleet vanaf €49,- per maand;
  • schuifpui/openslaande deuren vanaf €15,- per maand.

  Wat kosten kunststof kozijnen?

  Kunststof kozijnen zijn er in verschillende prijsklassen en de kosten lopen hierdoor sterk uiteen. Je wilt natuurlijk de prijzen vergelijken en een goede aankoop doen, wij helpen je graag hierbij.

  Dit is waar je zeker op moet letten:

  • het gebruikte profiel;
  • het gebruikte glas;
  • het gebruikte hang- en sluitwerk;
  • de garantie op de kozijnen;
  • de service.

  Het profiel

  Het gebruikt profiel speelt een hele belangrijke factor bij de kosten van een kozijn. Het profiel is de basis waaruit het hele kozijn is opgebouwd. Een dun profiel is een stuk goedkoper dan een stevig Veka kozijnprofiel en dit zie je dan ook terug in bijvoorbeeld de veiligheid en de levensduur.

  Een van de A-merken in de kunststof kozijnenmarkt is Veka, het Duitse topmerk dat al heel lang erg goede kozijnprofielen levert. Maar ook Schüco is terecht heel populair. Deze profielen hebben goede luchtkamers en zijn versterkt met een stalen profiel waardoor de sterkte en stijfheid jarenlang gewaarborgd worden. Goedkope kozijnen hebben dit gewoonweg niet.

  Hoe goed is het gebruikte glas?

  Het glas moet natuurlijk ook goed zijn en ook daar zijn er grote verschillen. Wij leveren bij voorkeur het super isolerende HR ++ glas van 24mm dik. Deze is gevuld met een edelglas en voorzien van een warmtewerende folie binnenin, waardoor de warmte binnen en de kou buiten blijft dankzij de hoge isolatiewaarde. Dit glas is dus erg goed en de prijs is heel redelijk. Goedkope ramen zijn dunner, gaan eerder lekken en isoleren minder goed, zeker in de loop der jaren.

  Hang- en sluitwerk

  De vulling van het kozijn is een term die gebruikt wordt om aan te geven welk hang- en sluitwerk er wordt gebruikt. Daarin zijn ook grote verschillen te vinden. Hoewel u daar niet de hele dag tegenaan kijkt, is dit wel een heel belangrijk onderdeel van het geheel. Dit is namelijk datgene wat het raam dicht moet houden tegen de tocht zodat de beoogde isolatiewaardes gehaald worden, jaren lang! Daarnaast moeten natuurlijk andere ongewenste elementen ook buiten worden gehouden. Wij leveren onze kozijnen daarom altijd met hang- en sluitwerk met minimaal twee sterren SKG, zwaar inbraakwerend.

  Garantie op de kozijnen en de service

  De garantie is een punt waar je maximale zekerheid wenst en wij staan zo vierkant achter ons product en de uitstekende montage dat wij 10 + 10 jaar garantie geven! De service is uitstekend, wij doen er alles aan om van jou een tevreden klant te maken. Wij regelen dan ook alles voor je en als je een keer vragen heeft dan kun je altijd bij ons terecht. We gaan pas bij je weg als alles netjes is afgewerkt.

  Wanneer kozijnen vervangen?

  Je doet er goed aan om jouw kozijnen te vervangen als je nog houten kozijnen heeft of als je nog ouderwets enkel of dubbel glas hebt. De maandelijkse besparing is dan zodanig dat het rendement dat je dan haalt met jouw investering hoger is dan wanneer je gaat sparen op de bank. Je bespaart met kunststof kozijnen namelijk niet alleen op het stoken maar ook op de schilder en dat loopt in de honderden euro’s per jaar.

  KozijnPlan is dus niet de goedkoopste, omdat we uitsluitend topkwaliteit leveren. Wel is het bij ons mogelijk om de kunststof kozijnen met een maandelijkse betaling te voldoen. Zo ben je voordelig uit en kun je al snel beginnen met besparen op jouw kosten. Zo is het vaak gunstiger om nu te investeren dan om eerst het hele bedrag bij elkaar te sparen.

  Onze adviseur komt graag bij jou langs om samen met je naar de mogelijkheden te kijken. Je kunt tijdens kantooruren bellen op 088 600 1300 of je kunt het contactformulier invullen om een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Hij zal dan bij jou langskomen en gratis en vrijblijvend een aanbieding op maat opstellen. Hierbij zal hij precies uitrekenen wat jouw renovatie gaat kosten, zonder verrassingen achteraf.

  Jouw nieuwe kunststof kozijnen maandelijks betalen?

  Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Wist u dat uw browser verouderd is?

  Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

  Upgrade hier uw browser
  Ga verder op eigen risico