Kunststof kozijnen prijzen

Prijsoverzicht kunststof kozijnen
Elke verbetering aan uw woning is een mooie investering, het huis wordt immers meer waard èn u heeft er plezier en comfort van. Vooral energiebesparende maatregelen zijn heel aantrekkelijk want naast dat uw huis meer waard wordt bespaart u ook nog eens elke maand geld. Dat is dubbel terugverdienen. De meeste mensen hebben zulke bedragen echter niet zo liggen en willen het liefst per maand hun investering betalen. En bij kozijnplan kan dat. Maar wat is daarvan de prijs? Hier een handig overzicht. U kunt ons tijdens kantooruren ook direct bellen op 088-6001300.

Kozijnen inclusief montage
U krijgt compleet gemonteerde en afgewerkte kozijnen inclusief vensterbanken voor een bedrag vanaf:

  • Dakkapel renoveren / nieuwe dakkapel compleet vanaf €15,- per maand
  • Kozijnen voor het hele huis inclusief HR++ glas compleet vanaf €39,- per maand
  • Schuifpui / openslaande deuren vanaf €15,- per maand

Wanneer kozijnen vervangen?
Als u nog houten kozijnen heeft of als u nog ouderwets enkel of dubbel glas heeft. De maandelijkse besparing is dan zodanig dat het rendement dat u dan haalt met uw investering hoger is dan wanneer u gaat sparen op de bank. U bespaart met kunststof kozijnen namelijk niet alleen op het stoken maar ook op de schilder en dat loopt in de honderden euro’s per jaar.

Wat kosten kunststof kozijnen? 
Kunststof kozijnen zijn er in verschillende prijsklassen en de kosten lopen hierdoor sterk uiteen. U wilt natuurlijk de prijzen vergelijken en een goede aankoop doen, wij helpen u graag hierbij. Dit is waar u zeker op moet letten:

Waar hangen de kosten van een kozijn van af?
Het gebruikte profiel is hierin een hele belangrijke factor, het profiel is de basis waaruit het hele kozijn is opgebouwd. Een dun profieltje is een stuk goedkoper dan een stevig Veka kozijnprofiel en dit ziet u dan ook terug in de veiligheid en de levensduur. Een van de a-merken is Veka, het duitse topmerk dat al heel lang erg goede kozijnprofielen levert. Maar ook Schuco is terecht heel populair. Deze profielen hebben goede luchtkamers en zijn versterkt met een stalen profiel waardoor de sterkte en stijfheid jarenlang gewaarborgd worden. Goedkope kozijnen hebben dit gewoonweg niet.

kozijnplan betaalplan

Hoe goed is het gebruikte glas?
Het glas moet natuurlijk ook goed zijn en ook daar zijn er grote verschillen. Wij leveren bij voorkeur het super isolerende HR++ glas van 24mm dik. Deze is gevuld met een edelgas en voorzien van een warmtewerende folie binnen in waardoor de warmte binnen en de kou buiten blijft dankzij de hoge isolatiewaarde. Dit glas is dus erg goed terwijl de prijs heel redelijk is. Goedkope ramen zijn dunner, gaan eerder lekken en isoleren minder goed, zeker in de loop der jaren.

Hang- en sluitwerk
De vulling van het kozijn is een term die gebruikt wordt om aan te geven welk hang en sluitwerk er wordt gebruikt. Daarin zijn ook grote verschillend en hoewel je daar niet de hele dag tegenaan kijkt is dit wel een heel belangrijk onderdeel van het geheel. Dit is namelijk datgene wat het raam dicht moet houden tegen de tocht zodat de beoogde isolatiewaardes gehaald worden, jaren lang! En natuurlijk moeten andere ongewenste elementen ook buiten worden gehouden. Wij leveren onze kozijnen daarom altijd met hang en sluitwerk met minimaal twee sterren SKG, zwaar inbraakwerend.

Garantie op de kozijnen en de service
De garantie is een punt waar u maximale zekerheid wenst en wij staan zo vierkant achter ons product en de uitstekende montage dat wij 10 + 10 jaar garantie geven. De service is uitstekend, wij doen er echt alles aan om van u een tevreden klant te maken. Wij regelen dan ook alles voor u en als u een keer vragen heeft dan kunt u altijd bij ons terecht. En we gaan pas bij u weg als alles netjes is afgewerkt inclusief vensterbanken.
Wij zijn dus niet de goedkoopste omdat we uitsluitend topkwaliteit leveren, wel is het bij ons mogelijk om de kozijnen met een maandelijkse betaling te voldoen. Zo bent u voordelig uit en kunt u al snel beginnen met besparen op uw kosten. Zo is het vaak gunstiger om nu te investeren dan om eerst het hele bedrag bij elkaar te sparen.

Onze adviseur komt graag bij u langs om samen met u naar de mogelijkheden te kijken, belt u tijdens kantooruren 088-6001300. Hij kan voor u gratis en vrijblijvend een offerte opstellen en precies uitrekenen wat uw renovatie gaat kosten. Zonder verrassingen achteraf.